nl stofloos zelfcheck

We provide Diabetes Voetencheck online (apkid: nl.stofloos.zelfcheck) in order to run this application in our online Android emulator.


Description:

Deze app is ontwikkeld voor mensen met Diabetes Mellitus, omdat zij een verhoogd risico lopen op het ontstaan van een slecht genezende wond aan de voeten en dat moet voorkomen worden. Deze app biedt DM-patinten (de gebruiker) de mogelijkheid zelf de voeten te controleren op wondjes; een regelmatige controle op wondjes is belangrijk omdat wanneer een wondje niet geneest en ongemerkt verergert dit een amputatie tot gevolg kan hebben, en dat willen we graag voorkomen. Deze app helpt daarbij: door dagelijks de app te gebruiken ontstaat er een routine voor de DM-patint in de zelfcontrole van de voeten. Wanneer er bijzonderheden zichtbaar zijn wordt de gebruiker door de app gevraagd een foto te maken van de bijzonderheid; deze foto kan op afstand via de app worden beoordeeld door de behandelaar van de gebruiker.

Deze app helpt mensen die extra risico lopen aan complicaties aan de voet bij het dagelijks screenen van de voeten, en geeft hen de mogelijkheid om een foto van een risicoplek door te sturen naar de behandelaar die deze dan op afstand kan beoordelen.

Behandelaren kunnen zien of mensen met Diabetes Mellitus de app gebruiken en hen stimuleren dit dagelijks te doen.

MyAndroid is not a downloader online for Diabetes Voetencheck. It only allows to test online Diabetes Voetencheck with apkid nl.stofloos.zelfcheck. MyAndroid provides the official Google Play Store to run Diabetes Voetencheck online.

©2024. MyAndroid. All Rights Reserved.

By OffiDocs Group OU – Registry code: 1609791 -VAT number: EE102345621.