nl otech progress

We provide Progress online (apkid: nl.otech.progress) in order to run this application in our online Android emulator.


Description:

Progress vertelt u over de groei van de baby in de buik van de moeder. Progress heeft elke week een nieuw plaatje en een nieuwe toelichting, en van seconde tot seconde de voortgang van uw zwangerschap, inclusief weergave in grafieken. Zo kunt u tijdens uw zwangerschap van seconde van seconde en van week tot week de ontwikkelingen volgen.

U kunt de uitgerekende datum eenvoudig instellen of deze laten berekenen. Open daarvoor "Opties" in het menu en pas de standaardinstellingen aan op uw persoonlijke situatie.

Met de bijgeleverde widget kunt u bovendien op uw hoofdscherm op elk moment zien in welke week uw zwangerschap is, inclusief een bijpassend plaatje.

Progress is volledig in het Nederlands.

Deze proefversie wordt u kosteloos ter beschikking gesteld. In ruil daarvoor vragen wij u om eventuele wensen en klachten per email aan ons te melden, zodat wij Progress verder kunnen verbeteren.

MyAndroid is not a downloader online for Progress. It only allows to test online Progress with apkid nl.otech.progress. MyAndroid provides the official Google Play Store to run Progress online.

©2024. MyAndroid. All Rights Reserved.

By OffiDocs Group OU – Registry code: 1609791 -VAT number: EE102345621.