nl jupe social chikarakoi

We provide Chikara Koi online (apkid: nl.jupe.social.chikarakoi) in order to run this application in our online Android emulator.


Description:

Degene die ons kennen ( John & Ans de Leur) zullen inmiddels wel weten dat er naast onze dagelijkse werkzaamheden twee grote passies de boventoon voeren. Waar Ans haar passie nog moet proberen te verdelen tussen haar Engelse bulldogs en Koi is er voor mij maar een grote passie namelijk Koi!

Al een aantal jaren probeer ik deze passie via diverse fora met andere te delen, maar ik kom er vaak achter dat het vrij lastig is om dit in geschrift over te brengen. Dit terwijl ik graag wil laten zien waarom bepaalde Koi beter zijn dan andere Koi.

Wat is er niet mooier dan met anderen gebogen over bowl je mening te geven over datgene wat jij ziet? In mijn ogen eigenlijk niets.
Passie is niet iets voor jezelf, passie moet je delen.
Dit is voor mij dan ook de belangrijkste reden om alles iets professioneler aan te pakken met grote nadruk op het woordje iets. Ik wil in deze een kleinschalige collectie koi aan kunnen bieden voor mensen die een stapje hoger willen of gewoon klaar zijn voor een goede uitdaging!

Ik ben dus blij en trots dat ik vanaf heden Chikara-Koi App aan u kan presenteren.
Met de Chikara-Koi App wil ik deze beleving met andere hobbyisten delen.

MyAndroid is not a downloader online for Chikara Koi. It only allows to test online Chikara Koi with apkid nl.jupe.social.chikarakoi. MyAndroid provides the official Google Play Store to run Chikara Koi online.

©2024. MyAndroid. All Rights Reserved.

By OffiDocs Group OU – Registry code: 1609791 -VAT number: EE102345621.