nl anwb veiligrijdenautoverzekeringsensor

We provide ANWB Veilig Rijden online (apkid: nl.anwb.veiligrijdenautoverzekeringsensor) in order to run this application in our online Android emulator.


Description:

Let op! Deze app is alleen te gebruiken in combinatie met de ANWB Veilig Rijden Autoverzekering. De ANWB Veilig Rijden App helpt om inzicht te krijgen in je rijgedrag. Je krijgt iedere 10 dagen feedback op je rijstijl en handige tips om deze te verbeteren. Afhankelijk van hoe veilig je rijdt, ontvang je een rijscore tussen de 0 en 100. De hoogte van jouw rijscore bepaalt de hoogte van de extra korting op je premie. Dit kan oplopen tot wel 30%. Deze korting wordt, bovenop je no-claim korting, aan het einde van ieder kwartaal met jou verrekend.

** Over ANWB **
ANWB is er voor jou, onderweg en op je bestemming. Met persoonlijke hulp, advies en informatie, ledenvoordeel en belangenbehartiging. Dat zie je ook terug in onze apps! Probeer ook eens een van de andere ANWB apps.

** ANWB apps in het verkeer **
ANWB vindt dat afleiding in het verkeer door gebruik van smartphones moet stoppen. Bedien deze app dus niet terwijl je rijdt.

** App Support **
Heb je vragen over deze app? Stuur deze dan naar [email protected] o.v.v. ANWB Veilig Rijden

MyAndroid is not a downloader online for ANWB Veilig Rijden. It only allows to test online ANWB Veilig Rijden with apkid nl.anwb.veiligrijdenautoverzekeringsensor. MyAndroid provides the official Google Play Store to run ANWB Veilig Rijden online.

©2024. MyAndroid. All Rights Reserved.

By OffiDocs Group OU – Registry code: 1609791 -VAT number: EE102345621.