hu codevision points

We provide MyPoint-S online (apkid: hu.codevision.points) in order to run this application in our online Android emulator.


Description:

A gumiszerviz keres alkalmazs a Point-S Magyarorszg Kft. orszgos gumi- s gyorsszerviz hlzat online idpontfoglal s szervizkeres alkalmazsa, melyben gyorsan s nhz a legkzelebbi Point-S szervizben tud foglalni idpontot. Az idpont foglals nem csak gumiszerelsre, hanem:

- olajcsere
- futm bellts
- klma tlts
- klma tisztts
s mg szmos szolgltatsra is rvnyes.

Az applikci segtsgvel knnyedn keresheted meg a hozzd legkzelebbi Point-S szakszervizt, foglalhatsz idpontot, vagy a mr meglvket trlheted, mdosthatod.
Sajt fikoddal bejelentkezve nem kell minden alkalommal jra megadnod a sajt s autd adatait. Pr gombnyomssal intzheted a pldul a szezonlis gumicsere idpontodat brhonnan, jjel-nappal. Az alkalmazs rtestst kld a telefonodra az idpontodrl, gy biztosan nem fogod elfelejteni.

MyAndroid is not a downloader online for MyPoint-S. It only allows to test online MyPoint-S with apkid hu.codevision.points. MyAndroid provides the official Google Play Store to run MyPoint-S online.

©2024. MyAndroid. All Rights Reserved.

By OffiDocs Group OU – Registry code: 1609791 -VAT number: EE102345621.