com clubplanner myptapp

We provide MyPT Mobile App online (apkid: com.clubplanner.myptapp) in order to run this application in our online Android emulator.


Description:

Gebruikt jouw club Club Planner? Maak je leven makkelijker en download de MyClubApp!
Als lid, klant, coach, medewerker of directeur beheer je alles naar wens op jouw tablet of smartphone, on the go, overal waar je maar bent. Wanneer je de app voor het eerst opstart selecteer je jouw club en log je in met jouw persoonlijk profiel.
Waarom moeilijk als het ook makkelijk kan?
MyClubApp bundelt alles wat je als lid nodig hebt om overal snel en efficint jouw lidmaatschap te bekijken en te beheren. Een overzichtelijke en toegankelijke interface zorgen voor een vlotte bediening en een irritatievrije omgeving.
Voordelen van MyClubApp als klant of lid:
-Plaats en beheer je reservaties snel en efficint dankzij een gebruiksvriendelijke interface en opstelling. Consulteer je geplaatste reservaties en annuleer gemakkelijk en tijdig wanneer nodig.
-Geplaatste reservaties kunnen gemakkelijk aan je persoonlijke agenda toegevoegd worden indien je dat wenst. Bij annuleren van de activiteit kan deze ook verwijderd worden.
-Val nooit meer uit de lucht en controleer snel je de geldigheid van je abonnement of het aantal resterende beurten op je beurtenkaart. (Optioneel)
-Vereffen zonder moeite je openstaande saldos en koop nieuwe abos of beurtenkaarten aan via de app.
-Consulteer de oefeningen database samengesteld en beheerd door Club Planner EN je club.
-Blijf in vorm met workouts gemaakt op maat van de club of met volledig gepersonaliseerde programmas samengesteld volgens jouw specifieke noden en behoeftes.
-Maak zelf je eigen workout aan of bewerk een bestaande om deze volledig af te stemmen naar jouw eigen zin.
-Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes binnen je club dankzij push notificaties.
-Gebruik de ingebouwde QR- of barcodes om je aanwezigheid in de club te verifiren.

Een onmisbare tool als directeur of medewerker.
Even snel controleren welke leden vandaag je club bezochten? Een coach meldt zich ziek en je moet die activiteit snel annuleren en je klanten daarvan op de hoogte brengen? Een training op locatie en geen hardware om de aanwezigheden te verifiren? Het kan allemaal met MyClubApp. Gun jezelf de rust en peace of mind!
Voordelen van MyClubApp als medewerker, directeur of coach:
-Controleer de huidige bezoeken en check-ins in je zaak ongeacht waar je je nu bevindt via de app check-ins.
-Op zoek naar een specifiek lid? Gebruik de ingebouwde zoekfunctie om die snel terug te vinden en de gegevens aan te passen.
-Maak nieuwe leden aan via de app, ongeacht of er een computer in de buurt aanwezig is.
-Koppel snel een abonnement aan het gewenste ledenprofiel.
-Plan je activiteiten en kalender. Pas deze naar believen aan en voeg of verwijder leden van een activiteit in enkele klikken.
-Creer of pas bestaande workouts rechtstreeks in de app aan.
-Verifieer de geldigheid van een reservatie of abonnement met de ingebouwde QR- of barcode scanner.
-Hou je leden op de hoogte met het uitsturen van push notificaties
Kortom, het maakt niet uit wie Club Planner gebruikt, de app is een onmisbare aanvulling op de Club Planner software. Wens je als bedrijfsleider of personeelslid MyClubApp te gebruiken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via www.clubplanner.be .

De algemene voorwaarden kan je altijd nalezen via volgende link:
https: //www.clubplanner.be/terms

MyAndroid is not a downloader online for MyPT Mobile App. It only allows to test online MyPT Mobile App with apkid com.clubplanner.myptapp. MyAndroid provides the official Google Play Store to run MyPT Mobile App online.

©2024. MyAndroid. All Rights Reserved.

By OffiDocs Group OU – Registry code: 1609791 -VAT number: EE102345621.