com arcproject arc

We provide Arc Driver online (apkid: com.arcproject.arc) in order to run this application in our online Android emulator.


Description:

Bilo da ste tinejder srednjokolac, ambicije i zanimanje Vas vodi u oblinji grad sa adekvatnijom kolom i obrazovanjem koje bi Vas bolje uputilo u Vae zanimanje, da ste u srednjim godinama te da imate firmu, biznis ili posla u oblinjem mjestu a ne u onom u kojem boravite ili ak da ste penzioner pa elite prijateljima u obilazak, potrebna Vam je odreena vrsta prijevoza. Tu nailazite na razne probleme.
Koristei gradske i prigradske linije, Vae vonje imaju tendenciju da kasne, da im se desi kvar u putu ili ak da budu otkazane? Taxi slube naplauju mnogo? Spore su, pozivi se mnogo ekaju i trae mnogo novca za usluge?
Prevazivi sve to, da li imate novca, u keu, na sebi? Da li ste sigurni u slubu i servis koje Vam nude dosadanje transportne usluge?
Pokuavajui pronai odgovor na sva pitanja, pronai sebe ili drugoga u slinoj situaciji, shvatili ste da je to ustvari mnogo zastupljeno u naem okruenju?
Naa ideja, pria i ponuda bi Vas trebale osigurati u budunost naeg prijevoza te servisa za isti.
ta je ustvari ideja Arc-a? Ili pak da krenemo od toga kako je nastao?
Ekipa prvobitno navedene ciljne grupe, tinejderi, odluivi da se prijave na takmienje izvanrednih StartUp-a, ideja i inovativnosti, dogovorie sastanak. Bivae to 4 momka, dvojica blizu mjesta sastajanja, dvojica iz oblinjih mjesta. Dvojica posljednje navedenih zakasnie, i tu nastade sva pria.
Zato bismo mi dopustili kanjenje naih sugraana, kolega, prijatelja, biznismena te starijih osoba? Drava te njeni sistemi napreduju, svaki segment i aspekt se unapreuje, svi trae novo i svjee odnosno inovativno. Ali, naravno, nije mogue u isto vrijeme da jedna skupina ljudi prati sve; tu nastupamo mi.
Da budemo naisto, Arc nije transportna kompanija. Ona je ustvari platforma koja omoguuje lake povezivanje osoba u potrebi za prijevozom te osoba koje nude prijevoz. Kako omoguuje lakou u svemu? Pa aplikacijom, naravno.
Aplikacija nudi pronalazak prijevoza putem same lokacije osobe u potrazi. Jednostavnim klikom na Vae ekrane pametnih telefona, aljete Vau lokaciju vozaima u Vaem okruenju. Isti dobivaju Vau lokaciju i nude Vam svoje usluge. Nakon odobravanja istih, dolaze do Vas te Vam ispunjavaju zahtjeve za prijevoz.
Spomenuli smo sigurnost i plaanje, ali ih nigdje objasnili.
Sigurnost funkcionie na slijedei nain; nakon slanja ponude od strane vozaa ka osobi u potrazi za vozilom, ta osoba dobiva sve line informacije vozaa, informacije auta istoga te recenzije drugih korisnika na usluge koje nudi taj voza. Prije odobrenja ponude, u mogunosti ste uoiti sve podatke, uporediti ih sa slikama dostupnim o vozau i njegovom vozilu te odluiti da li taj voza i to vozilo upravo zadovoljava Vae potrebe .
to se tie plaanja, Arc nudi mogunost kreditnog plaanja, tanije e-banking-a (elektrinog bankovanja). Bivajui posrednik svega, novac, koji se alje na raun Arc-a, Vi predajete na poetku vonje. Isti novac se, na kraju, kada su obje strane potvrdile uspjenu vonju, alje na raun vozaa, uz malu naknadu Arc-a za usluge.
Mnogi e rei da ideja nije inovativna, da ve u svijetu postoji i da ne vjeruju internetu te plaanju preko istoga. Ali ako je tako, zato jo nije kod nas? Ekonomija drave u kojoj se mi nalazimo nije u najboljem stanju. Mnogi se nalaze u finansijskim problemima i teko se prilagoavaju sredini. Kompanije iz inostranstva to ne shvataju jer se ne nalaze u naim poloajima, te zbog toga nisu u mogunosti proiriti svoje usluge na na teritorij. Tu nastupamo mi. Biznis model kanvas, odnosno biznis plan, koji smo napisali i koji e se redovno doraivati i svakodnevno prilagoavati promjenama i zahtjevima drutva je inovativan za nau sredinu. Time Vam postavljam pitanje; zato bjeati na zapad? Zato ga ne dovesti k nama?

MyAndroid is not a downloader online for Arc Driver. It only allows to test online Arc Driver with apkid com.arcproject.arc. MyAndroid provides the official Google Play Store to run Arc Driver online.

©2024. MyAndroid. All Rights Reserved.

By OffiDocs Group OU – Registry code: 1609791 -VAT number: EE102345621.